A tagfelvétel menete

Kedves Kollégák!

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy 2018-ban megalakult a Magyar Nemzeti Médiaszövetség, amelynek célja a nemzeti érdek és a polgári értékrend érvényesítése a médiában, az összmagyar célok szolgálata a Kárpát-medence magyar újságírói közösségeiben, valamint a modern információközlés és műsorszolgáltatás színvonalának emelése. Célunk az, hogy szakmánk legkiválóbb művelőit tudjuk a soraink között, akik számára fórumokat teremthetünk a közös gondolkodásra, s akikre koncentrálva hatékony érdekképviseleti tevékenységet folytathatunk. Ha céljainkkal egyetértesz, csatlakozz hozzánk, s kérjük, írj a szándéknyilatkozatoddal egy levelet a nemzetimediaszovetség@gmail.com mailcímre, vagy indítsd el ugyanezt a tagfelvételi folyamatot közvetlenül a szövetség honlapján (www.nemzetimediaszovetseg.hu).

Kik lehetnek a tagjaink?

Foglalkozásukat tekintve elsősorban újságírók, szerkesztők, szóvivők, kommunikációs munkatársak, sajtóosztályok dolgozói, hirdetési ügynökségek szakértői, illetve a média és a politika viszonyai iránt érdeklődő, ebben a tárgykörben dokumentálhatóan különleges közéleti aktivitást tanústó értelmiségiek.

Mi a felvételi eljárás menete?

Miután jelezted a belépési szándékodat, ki kell töltened a tagfelvételhez szükséges belépési formulát, amit a megkeresésedre adott válaszunkban küldünk el neked. Ebben ki kell nyilvánítanod, hogy egyetértesz a clkitűzéseinkkel, s így számodra is elsőrendűen fontos a nemzeti érdek és a konzervatív, polgári értékrend képviselete, valamint az összmagyar célok szolgálata a média minden lehetséges platformján.

Válaszodhoz csatolnod kell továbbá legfrissebb fényképes szakmai életrajzodat, amely a szokásos elemeken kívül mindenképpen tartalmazza az alábbi információkat:

  • a téged foglalkoztató médiaműhelyek, szerkesztőségek tételes felsorolása
  • a saját megítélésed szerint téged szakmailag a leginkább jellemző öt médiaprodukció (cikk, publicisztika, rádiótudósítás, televíziós műsor, stb.) megadása a megjelenés, adásba kerülés minden fontos, ellenőrizhető adatával

Jelentkezésed a szövetség elnöksége által felkért két rendes tagunk ajánlásával válik érvényessé. A tagfelvételről szóló döntésünkről legkésőbb 60 napon belül tájékoztatunk.

MNM © 2018 MINDEN JOG FENNTARTVA